lauantai 10. kesäkuuta 2017

Pesto cashew-pähkinöillä



Tämä pähkinäpesto syntyi vähän niin kuin vahingossa, kun keittiöstä löytyivät kaikki muut peston ainekset mutta pinjansiemenet puuttuivat. Cashew-pähkinöillä saa mielestäni ihan yhtä hyvää pestoa ja seuraavaksi kokeiluun menevät muut pähkinälajikkeet. Pähkinäpesto sopii lähes kaikkien kesäruokien lisukkeeksi.

Cashew-pähkinäpesto

1 dl cashew-pähkinöitä
1 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 puntti basilikaa
1 dl parmesanjuustoa
1/2 tl suolaa

Ota sauvasekoitin esille. :) 
Kaada kulhoon pähkinät ja puolet öljystä, hienonna rouheeksi sauvasekoittimella. Lisää viipaloidut valkosipulinkynnet ja pikkuhiljaa basilikaa, loput öljyt ja parmesanjuusto. Lopuksi kannattaa maistella suolatilanne - itse laitoin puolikkaan teelusikallisen. Nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti