maanantai 14. marraskuuta 2016

Helppoo arkisettii - Härkisbolognese




Suurin osa lapsista lapioi jauhelihakastiketta innokkaasti lautaselta suuhunsa. Hämmennyin taannoin kun Verso Foodin "virallisessa" Härkis-reseptissä oli jauhelihamaustetta, mutta toivuttuani ajattelin että mikäpäs siinä. Kokkeillaan. Hotelli Mamma päätti siis arkisen marraskuisen illan kunniaksi testata, kuinka Härkis muuntautuu härkisbologneseksi. Ja hyvinhän se taipui!

Härkisbologenese (neljälle)

1 paketti Härkistä
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 dl tomaattipyrettä
2 x 400 g tomaattimurskapurkkia (esim. Mutti)
3 tl jauhelihamaustetta
2 tl sokeria
1 tl Herbamarea
3 laakerinlehteä 
1 dl silputtua basilikaa
Koristeluun basilikaa maun mukaan 


Kuutioi sipuli ja kuullota oliiviöljyssä pannussa. Sekoita kaikki loput ainekset peräjälkeen pannulle, sekoita ja anna maustua 10 minuuttia. Samaan aikaan voi keitellä makaronit. Nouki laakerinlehdet valmiista ruuasta, ripottele tuoretta basilikaa kastikkeen päälle ja ei kun lapioimaaaaan! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti