lauantai 27. elokuuta 2016

Pinaattipasta (joka katoaa nopeasti lautasilta)




Tämä pinaattipasta on maistunut kaikille riippumatta siitä millaisen suhteen pinaattiin henkilö on elämänsä varrella kasvattanut. Proteiinit annokseen otan proteiinipastasta, joita löytyy nykyisin monelta valmistajalta. 
Bonuksena reseptissä on nopeus = arkiruuan aatelia.

Pinaattipasta (neljälle)

300 g pinaattia
250 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Perinteinen)
500 g proteiinipastaa (esim. Torino)
2 valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä
1 dl vettä

Laita proteiinipasta keittymään. Huuhtele pinaatti ja kiehauta=ryöppää sitä paistinpannulla 3-4 minuuttia. Poista vesi ja heitä tilalle paloitellut valkosipulinkynnet + loraus öljyä. Nauti tuoksusta hetki. Nyt ollaankin jo loppusuoralla - sulatejuusto paloitellaan ja kipataan pannulle sulamaan. Ja lopuksi hieman vettä päälle. Valmis!
Pasta on parasta tuoreena, eikä sitä toisaalta ole koskaan jäänytkään seuraavalle päivälle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti