sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesän nopein nyhtökaurapasta



Tämän 10 minuutin nyhtökaurapastan resepti syntyi, kun makasin sohvalla ja mietin mahdollisimman nopeaa lounasta. Sohvalla makoilu siis kannattaa, muuten tämäkin resepti olisi jäänyt syntymättä.

Kesän nopein nyhtökaurapasta (neljälle)

3 purkkia tomaattimurskaa (esim. Mutti)
1 dl oliiviöljyä
5 valkosipulin kynttä
10 sipulinvartta (tai talvella sipuli)
1 rkl sokeria
1,5 tl suolaa
3 dl tuoretta basilikaa
Pippuria (niin paljon kuin nyt lapsiperheessä uskaltaa laittaa)

1 pkt Gold&Green -nyhtökauraa
500 g Fettucini-tuorepastaa

Kaada isoon paistinpannuun oliiviöljy ja kuullota pilkotut valkosipulit. Heitä mukaan kaikki mausteet ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen sen aikaa, kun pilkot nyhtökauraa saksilla vähän pienemmiksi paloiksi. Heitä nyhtökaura ja tuorepasta yhtä aikaa pannulle ja anna kiehua 3 minuuttia (tai mitä nyt tuorepastapaketin kyljessä neuvotaan). Ta daaa, ruoka on valmis!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti