torstai 19. toukokuuta 2016

Karkiton karkki




Iltaisin sokerihammastani kolottaa usein, mutta karkkia ei ole (onneksi) yleensä saatavilla. Tällä reseptillä sokerihammas hiljenee, eikä seurauksena ole karkkiövereistä tuttua etovaa oloa. Suosittelen!

Karkiton karkki
(Ohje yhden sokerihiiren annokseen)

1 kypsä banaani
1 tl maustamatonta maapähkinävoita
marjoja
granolaa

Viipaloi banaani ja heitä puoleksi tunniksi pakastimeen. Surauta sauvasekoittimella kohmeiset viipaleet kevyeksi vaahdoksi ja lisää joukkoon maapähkinävoita. Toinen vaihtoehto on vain muussata banaani haarukalla. Mössö ei ole kovin kaunista, joten granola ja marjat toimivat myös koristeina. Banaani-granola-marjat luovat todella hyvän makuinen trion, jopa maistuvamman kuin karkki!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti