maanantai 9. toukokuuta 2016

Helpoin parsaresepti





Nyt loppui jokakeväinen parsojen kanssa painiskelu! Olen vuosikausia tuskaillut liian lötköjen parsojen kanssa, tuntuu että jo minuutin keittäminen teki niistä ällöttäviä matelijoita.

Kunnes viime viikolla lounaspöydässä kuulin ratkaisun: 
parsat voi heittää uuniin!

Ohje on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava:

1 puntti parsaa
Luraus oliiviöljyä
100 g margariinia


- Uuni lämpiämään 180 asteeseen ja 
parsoista kannat & pahimmat kuoret pois.
- Luraus oliiviöljyä paistoastiaan ja 
parsat siskonpetiin pötköttämään.
- Parsat nauttimaan uunin lämmöstä noin 
5 minuuttia (parsan paksuudesta riippuen). 
- Kun parsat tuntuvat napsakoilta haarukassa, 
lisää paistoastiaan vielä 100 g 
voita/margariinia = voikastiketta.

Aikuisille parsan seurana maistuu parmesan, 
lapset irvistelevät yhdistelmälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti